30 jun. 2014

Foto's van mij {London}


Als eerst echt super bedankt! Want ik heb namelijk een record aantal reacties gekregen op mijn vorige artikel, 7! Oké, misschien is het voor een aantal van jullie heel weinig, en vooral vergeleken met wat grotere bloggers, maar je moet het maar zo zien: ook zij zijn klein begonnen!


Ik heb in Londen niet veel selfies gemaakt, nou ja, wel veel gemaakt maar de meeste verpest door een gek gezicht te trekken, daar moesten mijn vader en ik behoorlijk om lachen :) En jullie snappen vast wel dat ik die niet zomaar op mijn blog zet (dan zou er nooit meer een record aan reacties komen)

Bij de laatste foto lijkt het echt als of ik heel veel vlekjes op mijn benen heb. In het echt valt dat natuurlijk wel mee, maar op deze foto lijkt het echt heel lelijk :") Mijn haar in tegenstelling lijkt weer heel mooi vuurrood op de eerste foto's. Daar zitten natuurlijk filters overheen, papa kan het niet laten om met filter te fotograferen...... (nog even voor de duidelijkheid ik ben samen met mijn vader naar Londen geweest)

Het zijn de laatste schoolweken alweer, wat ging het jaar snel! Komt misschien ook omdat het groep 8 is. ik vind het ook wel weer fijn dat het zo snel ging, ik ben de basis school onderhand een beetje zat aan het worden. Alhoewel, deze laatste weken super leuk zijn en worden! Wel een beetje druk, maar toch super gezellig!


Hoe zijn de laatste weken bij jullie op school & en hebben jullie al vakantie plannen? Laat een comment/opmerking achter misschien kunnen we het record van 7 verbreken?!


13 opmerkingen :

 1. Wat een mooie foto's, en wat heb je prachtig haar!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is echt leuk om zulk soort complimentjes te krijgen :") Daar wordt ik helemaal blij van!
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Succes met school nog! Ik heb alleen morgen en donderdag school en dan eindelijk vakantie! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is lekker vroeg! Veel plezier op vakantie!
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen
 3. Ik wou je nog bedanken voor je hulp met de instagram onder aan mijn site! Ik begrijp nu hoe het moet. Sinds vandaag heb ik een nieuwe lay-out, maar waarschijnlijk voeg ik het daar ook weer toe ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's, London lijkt me heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! London is echt super leuk! Echt een aanrader!

   Verwijderen
 5. Oke ik ben toevallig op je blog terecht gekomen en zag deze foto en ik vind je haar zoooo mooi! <3__<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjeee! ik zit hier achter mijn computer met een big smile! Vind het altijd zo lief als mensen zulk soort reacties achter laten! Trouwens je bent de 7e reactie, dat betekend dat mijn record bijna verbroken is :) Dankjewel!
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen