about

Ik


Hey! Wat leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt blijf zeker even kijken!

Ik ben pleun en ik ben 11 jaar oud. Ik ben door jaimi in de bloggers wereld gekomen. Het begon met dat ik iets las in het volkskrant magazine. Toen ben ik gaan kijken (nieuwsgierig als ik ben :). Ik merkte dat ik het heel leuk vond vind. En ik herkende mezelf zelfs een klein beetje. Zo ben ik aan het bloggen geraakt. Deze blog is trouwens een
soort uitprobeersel. Ik zou namelijk
graag een eigen domein willen (een .nl). Alleen ben ik bang dat ik dan naar een tijdje weer stop en
 er voor niks mijn geld aan uit gegeven heb....
Blog

Mijn blog gaat over van alles veel over dingen die ik zelf leuk vind. zoals mode, DIY's, recepten en nog veel meer. als je zelf een leuk idee hebt voor een artikel mag je dat zeker melden! graag zelfs! Tips zijn ook altijd welkom, want daar leer ik van! 

Liefs & veel plezier,
 Pleun

2 opmerkingen :

 1. Je blog is heel erg leuk! Even wat kleine dingetjes (alleen maar om je te helpen, ik ben gewoon een betwetertje en een pietje precies) Begin zinnen met een hoofdletter & niet teveel leestekens aan het einde van een zin, dat leest fijner. En niet getreurd, je hebt al een echte blog. Als je je bijvoorbeeld je layout wil veranderen, internet doet wonderen! Ik heb wel een paar handige linkjes voor je (met stappenplan etc) als je die wilt hebben.

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tips! Ik zal er deze week aan gaan werken. En het geeft niet dat je een betwetertje en pietje precies bent, ik vind tips juist fijn! Ben benieuwd naar de linkjes.
   Bedankt!

   Verwijderen