10 dec. 2014

Blogmas Day 2


Ik lig nog steeds thuis ziek te zijn. Maar ik vermaak me wel (betekend: ik heb al bijna 2 boeken weer helemaal uit, en ben nu wat op youtube aan het rondkijken) Mijn hoofdpijn is al wat minder, alleen ik ben soms misselijk en heb het heel warm -op een vervelende manier.


ik heb dus wel binnen een dag Girl Online van Zoe Sugg (Zoella)
uit. Ik vond het een leuk boek, ik had niet verwacht dat Zoe zo goed kon schrijven. Het verhaal is ook heel inspirerend want het gaat over een meisje die paniek aanvallen heeft langzamerhand leert ze daar me om gaan. Dit staat op de achterkant  van het boek:

Penny has a secret.
Under the alias Girl Online, Penny blogs her hidden feelings about friendship, boys, her crazy family and the panic attacks that have begun to take over her life. When things go from bad to worse, her family whisks her away to New York, where she meets Noah: a gorgeous, guitar-strumming American. Suddenly Penny is falling in love -and capturing every moment of it on her blog.

But Noah has a secret too. One that threatens to ruin Penny's cover -and het closest friendship -forever.

Girl Online // smiletoit.blogspot.nl

Ik was zo opgewonden dat Zoe een boek uit zou brengen dat ik niet kon wachten op de Nederlandse versie, en 'm daarom voor sinterklaas in het Engels gekregen heb. Het is echt een aanrader dit boek! Op veel momenten ook heel herkenbaar -voor mij.

Ik ga waarschijnlijk in de kerstvakantie naar een concert van Jett Rebel, OMG! Voor de mensen die Jett Rebel niet kennen hier onder een paar van zijn songs:


Welk boek lees jij op dit moment?

Liefs,
♡ Pleun


5 opmerkingen :

 1. Wat een leuk idee blogmas! En OMGGG JE HEBT ZOE'S BOEK???!!! (fangirling) JALOOEEEEEERS!!! Heel misschien krijg ik hem dit weekend! Ik ben erg benieuwd. Wel jammer dat iedereen loopt te zeuren dat ze hulp heeft gekregen... En wat leuk dat je naar Jett Rebel gaat ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, dat fangirl momentje zo herkenbaar :) Laat je het mij weten als je het boek ook heb gekregen?! anders mag je die van mij wel lenen ;)
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen
  2. Hahah IK HEB 'M!!!!!! Ben erg benieuwd naar het verhaal ♡

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je het boek hebt! Ik ben er ook heel benieuwd naar!

  Love,

  Rowan


  Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je zo lang ziek bent! Jett Rebel ken ik wel, heb hem live op Pinkpop gezien, hartstikke leuk :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen