19 mrt. 2014

New in: H&M shirts


Het is al weer een tijdje geleden dat ik ze kocht, maar ik moest ze gewoon aan jullie laten zien. Niet dat ze bijzonder zijn. Het zijn gewoon fijne simpele shirts met een print erop, maar dat is juist waarom ik ze zo leuk vind! En ik wil jullie bedanken, ik heb al weer 12 volgers op bloglovin! Woehoe! (ja, voor mij is dit heel wat!) voor de gene die mij nog niet volgen: links staat een badge en daar onder staat ook nog de badge van instagram is ook leuk om op te klikken :)
Ik heb 2 shirts gekocht. Ze komen van de H&M kinder-afdeling, ja ik heb die maat nog! Ze kosten beide 4,95.

Heritage style
Heritage style staat op dit shirt, ik heb snel even google translate erbij gehaald en het betekend erfgoed stijl...... euhm ja wat moet ik daar mee? Leuk shirt is het wel!Hier boven zie je het heerlijk zachte stofje waar  "58" van is gemaakt! +puntje :)

Stenton street
Stenton street staat op dit shirt. Oké, gelukkig heb ik hier geen translater voor nodig. Dit betekend Stenton straat. Het shirt lijkt best wel op het andere shirt alleen een ander kleurtje andere letters en (helaas) geen zacht stofje :(Hier boven zie je dat deze letters gewoon van verf zijn gemaakt en dus jammer genoeg geen zacht stofje hebben. Maar het blijft een fijn shirt! 

Ik vind zelf de "Heritage style" het leukst ondanks de tekst. 
Welke vind jij het leukste? laat een comment/opmerking achter ben benieuwd wat jullie er van vinden! 

2 opmerkingen :

  1. De Heritage style vind ik zelf ook het leukst. Je hebt een leuke stijl en je maakt leuke artikels!
    vanilles-x.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen