31 dec. 2014

Happy New Year!


Heej
Ik hoop dat jullie een heeeeeel mooi 2015 te wachten staat!
Geloof in je dromen en maak ze waar!Voor 2015 wil ik mij meer verdiepen in fotografie, omdat ik dit jaar gemerkt heb dat ik dat het leukst vind van bloggen. Daarom heb ik ook een nieuwe blog gestart via Wordpress aangezien je dat meer 'eigen' kan maken en ik daar dus wat meer mee kan uitproberen. ik blijf nog zeker door bloggen op deze blog! maar er zullen dus ook soms wat posts op pl3un.wordpress.com het is vooral een uitprobeersel maar neem daar dus zeker en kijkje!

Q: Wat zijn jullie plannen voor 2015?

Heel veel liefs,
Pleun

8 opmerkingen :

 1. Hey pleun!! Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Ik heb je nieuwe blog bekeken en die foto's zyn ECHT wel mooi!!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjeeee! jouw nieuwe blog is ook super mooi geworden, die layout is geweldig!
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen
 2. Nog een gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat 2015 je veel goeds zal brengen! Wat leuk dat je je meer wilt gaan verdiepen in fotografie. Zelf vind ik dat ook het leukste aan bloggen. Die foto van de sneeuw op je nieuwe blog is trouwens prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. awh dankje! Jij maakt ook altijd zulke mooie foto's! dat is ook een van de redenen dat ik mij meer ben gaan verdiepen in fotografie!
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dat je je meer wil gaan verdiepen in fotografie, héél veel succes daarmee. En natuurlijk een héél gelukkig nieuwjaar toegewenst ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je je meer gaat verdiepen in fotografie! Ik heb niet echt goede voornemens, vaak komt er toch niets van hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, zo herkenbaar vandaar dat ik mijzelf dit jaar een iets haalbaarder doel stelde :)
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen