28 aug 2014

Slovenia

Hey, misschien hebben jullie het gemerkt aan mijn blog, maar ik was de afgelopen tijd niet zo actief. Dat komt omdat ik op vakantie was in Slovenië en Kroatië. Vandaag laat ik wat foto's zien uit Slovenië. Enjoy!







De eerste dag begon al meteen met een hele grote waterval waar je achter langs kon lopen! Toen we de dagen daarna andere watervallen bezochten hadden we echt zoiets van oké, is dit het?!

Als je mijn artikel over London hebt gelezen, dan zal het je niet verbazen dat ook in de hoofdstad van Slovenië: Ljubljana (Wie wist dat Ljubljana de hoofdstad van Slovenië is?!) redelijk veel foto's gemaakt van street art :) We vonden een soort mini Camden, en niks gaat op tegen Camden, maar het verbaasde mij dat je dat dus ook hebt ergens midden in de bergen van Slovenië. Al was het een stuk kleiner.



Waar zijn jullie naar toe geweest op vakantie? Als je naar een van mijn vorige artikels gaat kan je een vraag achter laten voor de Q&A, dus dat is zeker leuk om te doen (Hier klikken)!
Liefs,
Pleun 


9 opmerkingen :

  1. Reacties
    1. dankjewel, het is echt super leuk! Je kan er heel veel doen!
      Liefs,
      Pleun

      Verwijderen
  2. Wauw wat mooi! Ik heb nog nooit echt gehoord over Slovenië als vakantieland, maar zo te zien is het wel echt de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtige foto's! Ziet er heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een coole vakantie moet je gehad hebben :)
    xx
    www.myrunwayfashionworld.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Mooie foto's!
    xx Eline
    www.dreamlife.jouwweb.nl

    BeantwoordenVerwijderen