16 jun 2014

Street style {London}


Deze week zal je veel foto's van London op mijn blog kunnen vinden, dus om een beetje variatie er in te krijgen heb ik voor jullie een street style artikel. Hierin bespreek ik welke trends ik zie op straat. In dit geval dus in London.

streepjes



Wit en zwarte streepjes je ziet het overal! En ze zijn ook altijd wit & zwart. nooit roze en blauw bijvoorbeeld (niet dat ik dat zelf wel zou dragen :). Op rokjes, shirtjes, shortjes, Werkelijk alles! Ik vind het leuk, gewoon simpel, maar toch net iets leuker dan gewoon een wit shirt!

Long champ (tas)


toen ik in Parijs was zag ik deze tassen al heel veel,  en ik vond ze super leuk! Alleen wist ik dus totaal niet van welk merk ze waren. nou dat is verleden tijd! In Londen kwam ik ze weer vaak genoeg tegen, dus heb ik ze goed bestudeerd (oké, tassen bestuderen?! Wie heeft dat bedacht?) en het zijn 'long champs' Ben ik zo raar dat ik dit merk nog niet kende? Ik vind het in ieder geval leuke tassen!
Hint: ook op deze foto zie je streepjes terug komen!

Maxi skirt

(bron: x dit is niet de oorspronkelijke bron)

Een Maxi skirt zit ongelofelijk comfortabel, en ziet er ook nog leuk uit! Logisch toch, dat alle toeristen -die de hele dag rond lopen- een maxi skirt dragen! Deze foto is trouwens niet door mij zelf genomen, en waarschijnlijk ook niet in Londen, maar het gaat om het idee!

sport schoenen (nikes)


Sportschoenen onder een chique outfit, of gewoon onder een casual outfit. Ze ziet het nu wel vaker op straat & niet alleen bij vrouwen, er zijn ook genoeg mannen die sportschoenen dragen, alleen deden de mannen dat al veel langer :) Je ziet voornamelijk nikes, maar ook heel veel andere schoenen. Ik had tijdens het weekend in London ook sportschoenen aan, alleen waren mijn sportschoenen oude vertrapte hardloopschoenen. Die  wel enorm fijn zitten, ik heb er 0 blaren aan over gehouden, en dat is toch wel een record voor mij!


Dit waren meest voorkomende kleren, naar make-up heb ik niet gekeken, gewoon omdat ik daar heel weinig van weet. Welke 'trend' vind jij het leukst? Ik vind het leuk om iets van jullie te lezen, dus laat een comment/opmerking achter!


15 opmerkingen :

  1. Wauw! Dat meisje met die lange rok ziet er zó gaaf uit!! X Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. inderdaad! super leuke combi! Simpel, maar wel gaaf!

      Verwijderen
  2. Londen is zo leuk! Mag ik vragen hoe jij de foto's onderaan bij "mogelijk gemaakt door blogger" hebt gedaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja natuurlijk! ik heb er zelfs een artikel over geschreven: http://smiletoit.blogspot.nl/2014/03/instagram-op-mijn-blog.html als het dan nog niet lukt kan je mij altijd mailen! mail kan je vinden bij contact! veel succes!
      Liefs,
      Pleun

      Verwijderen
    2. Oh haha. Ik ga meteen kijken! Bedankt ♥

      Verwijderen
  3. De Londenaren zien er altijd zo goed uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk die streepjes tops! Heb gisteren eentje besteld toevallig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha, wat toevallig. Ik kreeg ook van mijn nichtje een zak met kleren, en je raad het al: er zat een streepjes top bij!

      Verwijderen