11 jun. 2014

Street art {London}


hi! ik ben dit weekend naar Londen geweest. Het was super leuk en, of course heb ik foto's gemaakt. Ik heb ze een beetje onder verdeeld in "thema's" die zal je deze week en volgende week voorbij zien komen. Vandaag foto's van street art & vergelijkbare dingen (want de foto hier boven is niet bepaald street-art, maar weest gerust graffiti en zo heb ik ook gezien :).
De eerste twee foto's zijn eigenlijk geen street art foto's, maar er staat wel veel graffiti op :) De enige reden waarom ik ze er bij heb gezet is omdat op de 1e foto een hele leuke en clich√© quote staat: "Every thing has beauty but not everyone sees it." (Als je dat niet goed kan zien kan je ook op de foto klikken.) Natuurlijk kan je dan niet een foto van een skate baan/park plaatsen vind ik, doe er dan meteen maar 2.

Daarna zijn er alleen maar foto's van dingen die je echt "Street-art" mag noemen. Ik vind vooral die ogen echt super mooi! Die weerspiegeling lijkt net echt! en die druppels, perfect <3 Van dit kunstwerk weet ik de artiest of moet je kunstenaar zeggen? My dog sighs is de maker van deze geweldige graffiti ogen!  

Die hond is ook wel leuk. Wat ik vooral leuk vind is dat er ook wat graffiti op de grond zit als je goed kijkt. Ik heb geen idee of het de bedoeling was, maar het heeft wel iets!


Ben jij wel eens in Londen geweest, en heb je daar street-art gezien? Laat in een comment/opmerking weten welke street art jij mooi vind!


7 opmerkingen :

 1. Reacties
  1. dankje! Het was inderdaad echt super leuk om te zien!

   Verwijderen
 2. Echt super gaaf die street art in Londen. In Berlijn is het ook zo mooi! Echt zo mooi om te zien. Leuk artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Ik ben nog nooit in Berlijn geweest, maar ik wil er nu graag naar toe!
   Liefs,
   Pleun

   Verwijderen
 3. Die ogen vind ik heel mooi :), leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Die ogen zijn echt heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen