16 mei 2014

DIY: Wat te doen met oude nagellak?


Ieder meisje dat nagellak gebruikt (en dat zijn er vast veel) heeft er wel een keer mee te maken: Een leeg of opgedroogd nagellak potje. Op zo'n moment baal ik altijd. Echt zonde dat je die ene mooie kleur niet meer kan gebruiken, maar daar is een oplossing voor: een super leuke DIY!
DIY 1:
Dit vind ik zelf het leukst! Hij is redelijk simpel & heeft vooral een mooi resultaat. Bij deze DIY kun je het beste lege nagellak potjes gebruiken, maar je kan ook een nieuw potje kopen en die legen in een bakje of zo. Als er maar geen nagellak in je potje zit.

Je haalt de dop van je lege nagellak potje af en deze kan je wel gewoon weg gooien (Let dan wel op in welke afval bak je dit gooit. Want nagellak is niet bepaald goed voor het milieu). Nu kan je je potje(s) in een leuke kleur verven. Het makkelijkst is om de potjes te spuiten, want met normale verf krijg je strepen (zie foto). Tenzij je speciale verf hebt die je bijvoorbeeld gebruikt om meubels te verven.


Laat het nu even drogen. Als het eindelijk droog is kan je er bloemetjes in zetten, zoals madeliefjes.

DIY 2:
Een echte DIY is het niet, maar wel een handige en leuke tip.
Kennen jullie het ombre-nailart effect? Dat is heel makkelijk te maken met stroperige nagellak en een sponsje.
bron: x

DIY 3:
Dit is eigenlijk ook weer geen DIY, maar wel handig om te kunnen. De uitleg is moeilijk dus vandaar hier gewoon een link naar het artikel die het helemaal uitlegt: klik hierZaten hier handige tips tussen of heb jij nog een tip? Laat een comment/opmerking achter! Ik vind het leuk om reacties te lezen :)bron: x x  

Geen opmerkingen :

Een reactie posten