11 apr. 2014

Friday Favorites: Sunny sounds #3Vandaag alweer de derde Five favorites. Alleen deze keer is de naam veranderd in Friday Favorites. Deze week gaat het over typische lente-liedjes, liedjes die je aan de zon doen denken en aan bloemen.  We kennen ze allemaal! Vandaag mijn favorieten op een rijtje. Misschien ook wel te vergelijken met een 'Music of the moment' alleen dan met een thema.


Be Ok 
-Ingrid Michaelson- 


Heerlijk vrolijk nummer! Ik wordt er helemaal happy van! En niet alleen ik, maar ook Jaimi. Zij gebruikte hem als achter grond liedje voor haar outfit foto's

Everybody
-Ingrid Michaelson-


Weer een liedje van Ingrid Michaelson. Is het toeval? Ze maakt in ieder geval vrolijke muziek!

Papilon
-Marike Jager-


Weer ietsjes anders, maar toch wéér akoestisch! Ik vind akoestische nummers gewoon ongelofelijk bij de lente en zomer passen! Én ik vind het mooi <3. Het nieuwe album van Marike Jager is trouwens net uit! Die kun je hier vinden.


Sunny days
-Sabrina Starke-


Alleen al om de naam "Sunny days" moest ik deze er bij plaatsen. Dit liedje gaat iets meer richting de  jazz (denk ik, ik weet weinig van dit soort dingen :")

In your arms
-Chef'Special-


Ja, ja... weer akoestisch. Ik beloof jullie dat ik er ook een in zet die niet akoestisch is. Maar ik kan er niet om heen draaien, en ik zei het net al, het hoort bij de lente! Chef'special is genomineerd voor de 3FM awards en staat ook in de top 50.

Jubel
-Klingande-


Daar is 'ie dan... De niet akoestische! Deze staat al een tijdje in de top 50, en hij doet mij echt denken aan festivals! Iets wat (voor mij) typisch lente/zomer is!

Budapest
-George Ezra-


Deze staat ook in de top 50. En gaat een beetje richting country.  Weer akoestisch (zoals dat hoort bij country muziek :) Misschien niet helemaal lente-achtig, maar veder wel een leuk lied!

Friday Favorites zal niet elke week verschijnen, maar wel altijd op vrijdag duh, Friday Favorites!

Wat vinden jullie hier van? Een "music of the moment" met een thema? Heb je een leuk idee voor het volgende thema van 'Friday Favorites'? Je kan altijd een reactie achter laten! 

2 opmerkingen :