24 mrt. 2014

Instagram op mijn blog!

Naast dat je mijn blog kan lezen kan je mij ook volgen op Instagram! Vaak zie ik bij andere blogs Instagram foto's op hun website. Ik vind dat het je blog echt afmaakt! Vandaar dat je het nu ook op mijn blog kan vinden. Wil je hier meer over weten? Of wil je weten hoe je dit zelf aan kunt maken? lees meer!


Wat kun je zien op mijn blog?
Ik heb 2 plekken op mijn blog waar je mijn instagram kunt zien. 1 staat helemaal onderaan, en is een lange strook zoals deze:


Dus als je nu helemaal naar onder scrolt kom je ^ deze tegen!

2 Staat links boven, en deze speelt mijn instagram foto's af. Zoals deze:


Hoe krijg ik het op mijn eigen blog?
De meest gebruikte site hier voor is snapwidget.com Het is heel simpel om aan te maken. Je hoeft alleen je username van instagram of een hastag in te voeren. Dan kan je nog kiezen uit verschillende soorten (manieren hoe je het op je website zet) en klaar! Nu kan je op "preview" klikken om te zien hoe het er uit ziet. Of je klikt meteen op "Get widget". Dan krijg je een code die moet je kopiëren en op je website zetten. 
Als je website met blogger is gemaakt kun je dat doen door naar je dashboard te gaan. Dan naar indeling. En daar klik je op gadget toe voegen. Je krijgt nu een nieuw venster met allemaal soorten gadgets. Scrol iets naar beneden en klik op "HTML/Java Script" Hier kun je de code plakken. Opslaan en voilà! Je eigen "Instagram Widget" staat op je blog!


Hebben jullie hier wat aan? Willen jullie vaker tips om je blog net iets leuker te maken? Stuur een comment/opmerking dat vind ik echt heel leuk!

Als je nu onderaan je scherm kijkt kun je de lange afspeel Insta Widget zien!
En klik hier als je mij wilt volgen op instagram!

4 opmerkingen :

 1. Leuke blog heb je, mooie header ook! Ik volg je nu via bloglovin! :) X
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! en leuk dat je me volgt, ik ga gauw een kijkje nemen op jouw blog!

   Verwijderen
 2. heey ja! dit is ecjt handig ik vroeg me eigenlijk al af hoe je dit deed
  xxxx Sara

  BeantwoordenVerwijderen