4 jan. 2014

review: Baby lips Maybelline NY

review: baby lips

laats ging ik met mijn nichtje naar mijn andere nichtje (vatten jullie m' nog?!) onderweg in de trein begon ze te vertellen over "baby lips". Ze was er zo enthousiast over dat ik besloot het maar te kopen. ik weet dat er al veel review's over zijn geschreven, maar het leek mij toch leuk om mijn mening toch ook maar te geven.

info:

de baby lips zijn producten van maybelline NY. Ze zijn er in 6 soorten geuren & kleuren.
ik zet ze even op een rijtje:
- naam /kleur lipstick (kleur verpakking)

- Quenched /heel licht roze(blauw)
- Peppermint /wit (groen)
- Cherry me /kersenrood (oranje)
- Grape vine /paars (turquoise)
- Pink punch /roze (roze)
- Peach kiss /licht roze (paars)
de baby lips zijn lipstick & lipbalm in 1.
zelf heb ik de Cherry me, en mijn zusje heeft de pink punch.

  werking:

ik ben persoonlijk best tevreden over de baby lips, alleen vind ik dat de lipstick werking wat minder is: je ziet hem niet zo duidelijk als je hem opsmeert en een paar minuten later zie je niks meer. nou moet ik zeggen dat het bij pink punch een stuk beter te zien was als de cherry me. als lippen balsem vind ik hem echt heel fijn. ik heb sowieso vaak last van droge lippen (vooral in deze koude weken brrr.....) als je hem in de ochtend en in de middag opbrengt dan is dat genoeg. tenzij je zoute dingen eet of iets anders wat voor droge lippen zorgt. dan is het natuurlijk een must om bij te smeren!

leuk feiten:

ik ben 2 leuke feiten te weten gekomen over baby lips die mij leuk leken om met jullie te delen!
1. Baby lips bestonden vroeger al alleen dan met een andere naam naar een tijdje zijn ze weer terug gekomen!
2. op de verpakking van baby lips staat dat ze alleen voor volwassene zijn but i dont care, i love it!

conclusie:

ik ben zelf heel blij met de baby lips, maar dat kwam omdat ik opzoek was naar een lip balsem. als je opzoek bent naar lipstick raad ik je toch aan nog even door te zoeken. qua prijs ben ik ook tevreden. dus zeker een aanrader!

where to buy?

de baby lips kun je bij de Etos, Kruidvat en andere drogisterijen kopen voor ongeveer 2,50. wel weet ik dat ze niet overal alle 6 soorten verkopen. vaak verkopen ze wel de cherry me & pink punch.

ga jij baby lips kopen. of heb je er al een? wat vind jij van baby lips? stuur het in een comment/opmerking daar maak je me happy mee!
xo Pleun


bronnen: X 

1 opmerking :